Vergelijk & bestel - Ruim 1500 Stofzuigers
De Stofzuiger expert van NL Voordelig shoppen
Stofzuigers
14-03-2022

Een alleszuiger kopen

Een alleszuiger kopen: hier moet je op letten

Denk je na over de aanschaf van een alleszuiger? Dan wil je natuurlijk wel weten waar je op moet letten. Een alleszuiger wordt ook wel een waterstofzuiger genoemd. Je kunt er zowel nat als droog vuil mee opzuigen. Binnen, buiten, op het terras en zelfs op het balkon.

Wat is een alleszuiger of waterstofzuiger?

Een alleszuiger is een stofzuiger waarmee je grof en fijn vuil kun opzuigen. Zowel nat als droog. Voorbeelden daarvan zijn puin of puinstof. Deze alleszuigers zijn zelfs zo krachtig dat je er ook de garage- of keldervloer mee kunt schoonmaken. Deze krachtige stofzuigers kun je zelfs buitenshuis gebruiken. Op het dakterras, het balkon of op het zonneterras in de tuin. De capaciteit van een alleszuiger varieert van 5 tot en met 50 liter.

Waar moet je op letten als je een alleszuiger koopt?

Als je een alleszuiger of waterstofzuiger wilt kopen, zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Zoals bijvoorbeeld de meegeleverde mondstukken. Daarmee kun je elke schoonmaakklus tot een goed eind brengen. Bepaal welke stukken je het meest gebruikt. Zoals borstels, strips van rubber voor het opzuigen van water of een mondstuk waarmee je grof vuil tussen kieren kunt opzuigen. Een alleszuiger heeft zowel een stofzak als een filter om de motor te beschermen. Bijvoorbeeld tegen stof of vuil dat schade kan toebrengen. Sommige stofzuigers gebruiken een apart filter voor nat en droog vuil. Dit betekent dat je het filter van deze alleszuigers dus eerst moet verwisselen. Dat is niet bij alle exemplaren zo. Let daar dus goed op bij de aankoop van een nieuwe alleszuiger.

Handige functies op een alleszuiger

Sommige van deze krachtige waterstofzuigers voorzien je van nog meer handige functies. Ze kunnen bijvoorbeeld zijn uitgerust met een stroomaansluiting. Handig als je elektrische apparaten wilt aansluiten. Stof en puin kun je op deze manier gelijk afzuigen. Wil je dat jouw alleszuiger het vervuilde water op een makkelijke manier loost? Sommige stofzuigers zijn voorzien van een opening ter hoogte van de watertank. Vies water kun je op deze manier makkelijk afvoeren.

 

 

Alles over Stofzuigers

Stofzuigers, stofzuiger met of zonder zak, alleszuiger, steelstofzuiger en robotstofzuiger en meer.

Stofzuigers, stofzuiger met of zonder zak, alleszuiger, steelstofzuiger en robotstofzuiger en meer. Handige tips en weetjes bij het aanschaffen van stofzuigers.

 


 

 

 

[profiler]
Memory usage: real: 13631488, emalloc: 12869656
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem