Vergelijk & bestel - Ruim 1500 Stofzuigers
De Stofzuiger expert van NL Voordelig shoppen
Stofzuigers
28-04-2020

Stofzuigen zonder snoer

Stofzuiger zonder snoer – DE VOORDELEN

Stofzuiger zonder snoer – DE VOORDELEN Wat is voor jou het vervelendste klusje in het huishouden? Grote kans dat je stofzuigen noemt! Samen met ramen wassen en wegbrengen van oud papier, wordt stofzuigen door de meeste Nederlanders als het vervelendste huishoudelijke klusje bestempeld. Als je het van een afstandje bekijkt, kun je je vast voorstellen dat stofzuigen niet ieders hobby is; alles verschuiven om overal goed bij te kunnen, vijf keer wisselen van stopcontact, die volle stofzuigerzak verwisselen en overal dat apparaat mee naar toe slepen. Tijd voor verandering. Maak stofzuigen gemakkelijker met een snoerloze stofzuiger.

De voordelen van snoerloos stofzuigen

● Multifunctioneel
De stofzuiger kan gemakkelijk worden opgeborgen en weer snel worden gepakt voor een snelle stofzuigbeurt. Steelstofzuigers staan bekend om hun eindeloze bewegingsvrijheid, dus die smalle hoekjes zijn geen probleem meer.
● Geen snoer, dus lichtgewicht
Zoals de naam al zegt, heeft dit type steelstofzuiger geen snoer. Je hoeft het snoer dus nooit meer uit de knoop te halen en het wisselen tussen stopcontacten is ook verleden tijd. Doordat deze stofzuiger geen snoer heeft, is deze ook veel lichter in vergelijking met traditionele stofzuigers.
● Geen stofzuigerzak
Door het handige opvangreservoir, hoef je geen stofzuigerzakken meer te verwisselen. De opvangbakken zijn er in diverse groottes. Zo heeft de Miele Triflex Pro een stofreservoir van 0,5 liter en heeft de Bosch Athlet zelfs ruimte voor 0,9 L.
● Duurzaam
De nieuwe generatie stofzuigers zonder snoer gaat lang mee. De stofzuigermotor heeft een lange levensduur en bij eventuele defecten, is de stofzuiger eenvoudig en betaalbaar te repareren.

Waar wacht je nog op? Maak het jezelf gemakkelijker en bekijk vandaag nog ons uitgebreide assortiment snoerloze steelstofzuigers met geselecteerde topmerken als Dyson, Bosch en Inventum.
Verwacht je dat stofzuigen nooit jouw favoriete huishoudelijke klusje gaat worden? Bekijk dan eens het assortiment robotstofzuigers. Dan zie je vanuit je luie stoel hoe dit vervelende klusje voor jou wordt uitgevoerd.

 

 

 

Snoerloze stofzuiger
Snoerloze stofzuiger
Snoerloze stofzuiger
Snoerloze stofzuiger

Alles over Stofzuigers

Stofzuigers, stofzuiger met of zonder zak, alleszuiger, steelstofzuiger en robotstofzuiger en meer.

Stofzuigers, stofzuiger met of zonder zak, alleszuiger, steelstofzuiger en robotstofzuiger en meer. Handige tips en weetjes bij het aanschaffen van stofzuigers.

 


 

 

 

[profiler]
Memory usage: real: 13631488, emalloc: 12927496
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem